VELKOMMEN!

Kære gæst!

Velkommen til hjemmesiden for Yngre Reumatologer!

Hjemmesiden bruges primært til generelle oplysninger om YR, fx information om bestyrelsen og faste begivenheder som fx YRs Kursuskatalog, YRs Foredragskonkurrence og Den Gyldne Pelotte.

For at følge informationer om andre reumatologiske kurser, kongresser, nyheder og meget mere kan du følge Yngre Reumatologer på Facebook.

Du kan også kontakte os på Facebook.

Skærmbillede 2017 09 02 kl. 20.21.21

Skærmbillede 2017 09 02 kl. 20.20.33

Indmeldelse via link øverst til højre her på hjemmesiden.

Mvh, YRs bestyrelse

Den gyldne pelotte 2016

Den Gyldne Pelotte 2016

 

Den Gyldne Pelotte er Yngre Reumatologers uddannelsespris. Den gives efter indstilling fra de uddannelsessøgende på de reumatologiske uddannelsessteder i Danmark. Evalueringerne gennemføres som en internetbaseret spørgeskemaundersøgelse. Afdelingerne bliver vurderet blandt andet på kvaliteten af den formaliserede undervisning, oplevelsen af muligheden for supervision, muligheden for at få fri til kurser og kongresser ogden kollegiale stemning. Desuden spørges der til de bedste uddannelsestiltag i afdelingen.

Afsnit for Højtspecialiseret Reumatologi, Rigshospitalet, Blegdamsvej, blev årets vinder med 68,3 point ud af 70. Af særlige uddannelsestiltag nævnes indførelsen af superviseret stuegang, hvor der af og til er en speciallæge med hele dagen, og man modtager god feedback.

I kommentarerne nævnes det store uddannelsesmæssige udbytte af konferencerne og den formaliserede undervisning med artikelgennemgang tre gange om ugen og længerevarende undervisning hver torsdag, der går på skift blandt alle afdelingens læger.

Professor Søren Jacobsen var til stede ved årsmødet og fik overrakt prisen.

Niels Lomborg og Laura L. Johnsen

Yngre Reumatologer

[billede på vej]